Znám všechno zboží, které na e-shopu nabízím

Když jsme se s manželem odstěhovali z Brna na vesnici a narodilo se nám druhé dítě, bylo mi jasné, že do předchozího zaměstnání se již nevrátím. Tak jsem začala přemýšlet co bude dál a proto jsem v roce 2008 založila e-shop.

 Ze začátku jsem prodávala hračky, dětské potřeby a dekorace do pokojíčků, díky kterým jsem přišla na to, že dekorace budou pro mě to pravé. Změnila jsem název e-shopu na Bydlení je hračka dekorace pro dům, byt i zahradu a zaměřila se na prodej bytových a zahradních dekorací. Moc ráda spolupracuji s českými výrobci a řemeslníky, díky kterým vám mohu nabízet zahradní keramiku nebo krásné skleněné vánoční ozdoby. Všechny dekorace mi projdou rukama a nekvalitní výrobek nemá šanci odejít ze skladu.

I po těch letech mám radost z každé novinky, kterou vám mohu představit, nafotit a nabídnout. Vhodné dekorace dokáží vyčarovat z bytu domov a ze zahrady kouzelné místo pro vás i pro vaše děti nebo vnoučata. Sama mám na zahradě trpaslíka i usměvavé kameny a keř růží hlídá drak Foo.

Neváhejte a objednejte si dekorace, které se líbí právě vám a vyčarujte si domov i zahradu podle svých představ. 
Reference od ostatních zákazníků si můžete přečíst ZDE.

Radka Gorbačova
majitelka Bydlení je hračka s.r.o.

DSC_6925-Edit