Co od nás můžete očekávat?

 V současné době je výtvarnost a kreativita v architektuře individuální. Každému se líbí jiné barvy, styl či materiál. Nabízíme širokou paletu doplňků a dekorací pro dům, byt i zahradu. Nabízíme výrobky z keramiky, litiny, betonu, dřeva i křehkého skla.

 Navíc se snažíme skloubit vzhled a účelnost, moderní styl s módními prvky a exteriérem. Krásným příkladem Vám můžou být usměvavé sošky sloužící zároveň jako květináče, kreativní a stylová klepadla či v zahradě téměř splývající, přitom stále vyvstávající pítka.

Samozřejmě, že každý má jiné estetické cítění. Někdo má raději méně dekorací, někoho zase uspokojí více drobných doplňků. Jeden preferuje výrazné až křiklavé barvy, další spíše pastelové odstíny. Záleží i na tvaru, materiálu či dokonce vůni. I v tomhle ohledu Vás uspokojíme. Zde můžeme například uvést naše oblíbené trpaslíky a skřítky, ochránce zahrady. Někteří jsou větší, jiní menší a většina z nich má dvě varianty - jasně barevnou glazurovanou a také čistou keramiku s hnědými konturami. Či velikonoční vajíčka, která se u nás těší plastové i skleněné verzi. U některých výrobků se můžete setkat i s kombinací materiálů.

 A nakonec je tu spolehlivost. Něco, co se očekává ode všech. U nás je to bezpochyby prioritou. Zboží balíme tak, aby bezpečně přežilo přepravu a jeho dodání je rychlé, stejně jako naše komunikace se zákazníky, kterým se snažíme vždy vyjít vstříc. Pro Vaši spokojenost se také snažíme neustále rozšiřovat a obměňovat nabízené zboží. Jestli tedy hledáte dekorace pro byt či zahradu, u nás vždy zaručeně něco najdete.